Cidru de mere Breton – istorie si preparare

Breton slăbit

breton slăbit

Luni, 04 septembrie Ultimul update Luni, 04 septembrieOzana Barabancea a dezvăluit câte kilograme a breton slăbit să dea jos după ce și-a operat stomacul, la ce greutate își dorește să ajungă și care este regimul pe care îl urmează. Ozana Barabancea a decis să-și taie stomacul în luna iunie a acestui an. Eu am intrat în sala de operație perfect convinsă că va fi bine.

Am spus Tatăl Nostru cu voce tare breton slăbit am știut că intervenția va fi o reușită.

Mi-am programat psihicul pentru ca totul breton slăbit fie foarte bine. Mă bucur din toată inima că am făcut această operație de micșorare de stomac! Are voie să mănânce orice, de trei ori pe zi, însă fiecare porție să nu depășească de grame.

breton slăbit

Mi-am schimbat gusturile. Dar accept cu bucurie orice schimbare provocată de operație. Voi trece cu bine peste toate.

E greu s-o mai recunoști acum pe această artistă. E celebră, dar nu mai arată așa

Sunt optimistă. Sunt credincioasă.

Chiar dacă eşti în plin proces de slăbire sau tocmai ai reuşit să dai câteva kilograme jos, la nivelul feţei este posibil să nu se observe încă efectele. Ai senzaţia că faţa ta este "grăsuţă" şi nu ştii cum poţi să atenuezi asta?

A dăruit hainele și a renunțat la breton Breton slăbit cu noua siluetă, în viața Ozanei Barabancea au avut loc și alte schimbări. Artista a dezvăluit că și-a propus să ajungă să aibă o greutate de 65 de kilograme. Cum hainele pe care le avea înainte s-au dovedit a-i fi mult prea mari, Ozana a decis să le dăruiască.

breton slăbit

Iar transformările de look nu se opresc aici: artista a renunțat la coafura cu breton pe care o avea de ani de zile.