Blog - Post - De ce apare efectul yo-yo și cum îl combatem

Diete yoyo, Cum putem evita efectul yo-yo după dieta de slăbire?

Conținutul

  diete yoyo sims 3 faceți sim să piardă în greutate

  Dieta care previne efectul yo-yo Dieta care previne efectul yo-yo De Otilia Ignat Dupa saptamani intregi de lupta cu kilogramele in plus, cele patru, sase sau zece kilograme au disparut.

  Dar ce te faci dupa trei luni, cand kilogramele sunt asezate la loc?

  Dupa saptamani intregi de lupta cu kilogramele in plus, cele patru, sase sau zece kilograme au disparut. Trei din cinci femeie asa patesc dupa dieta! Fenomenul este numit efect yo-yo.

  diete yoyo cum să pierzi burta gras de sex masculin

  Un medic nutritionist Béatrice de Reynal explica si da sfaturi pentru evitarea sau diminuarea efectul yo-yo. De ce te ingrasi dupa dieta Din punct de vedere al mecanismelor metabolice, in cursul unei diete, in organism se produc dezechilibre energetice, intre aportul de calorii, din alimente, si arderile fiziologice.

  diete yoyo se poate slabi 1 kg pe zi

  Incetarea dietei si revenirea la alimentatia normala face ca acumularea de kilograme sa fie rapida, pe fondul deficitului nutritional impus de dieta. Un detaliu putin cunoscut: kilogramele se dau jos cu diete yoyo multa greutate, cu cat sunt mai vechi.

  diete yoyo reclame de slabire false

  Factorii favorizanti Exista factori favorizanti care accentueaza sau accelereaza acumularea de grasime, dupa dieta. Printre acestia: predispozitia, antecendentele de obezitate in familie la rudele de gradul I si IImodificarile si tulburarile endocrine: tulburari ale tiroidei si suprarenalelor, dar si pubertatea si menopauza.

  diete yoyo slabeste cu hrisca

  Lipsa activitatii fizice si un comportament alimentar gresit, in care predomina lipidele si dulciurile, in defavoarea fructelor, legumelor si alimentelor bogate in proteine, sunt o alta cauza. Consumul de alimente care stimuleaza productia de insulina, care la randul ei stimuleaza apetitul, este diete yoyo factor favorizant, asociat cu un regim de viata dezordonat. Béatrice de Reynal afirma ca este de dorit sa consumi un aliment nesanatos, intr-o cantitate rezonabila, la ora normala de masa, decat sa sari peste o masa si sa mananci, la urmatoarea, doua portii, de foame!

  Un alt factor care diete yoyo fundamental este ritmul diete yoyo viata si schimbarea acestuia.

  diete yoyo gf ul meu trebuie să piardă în greutate

  Stresul si emotiile sunt un factor care favorizeaza acumularea de kilograme.