Cum reuşeşte Feli să se menţină la greutatea dorită

Feli slabit. Dietă de slăbit recomandată de Feli

Alimentul secret din dieta lui Feli, după ce a slăbit 40 kg 27 septembrie Share Într-un singur an, Feli s-a transformat într-o altă persoanăfoto: Dorin Constanda Da, vedeți bine, așa arată Feli Donose 31 de ani acum, transformată radical după ce, îna decis să-și facă o operație feli slabit micșorare a stomacului. Superba solistă ne-a spus cum mai arată meniul ei, dar și care este alimentul pe care se bazează cel mai mult. Marți seara, doamnele și domnișoarele din showbiz s-au strâns cu duiumul la salonul hair-stylist-ului Adrian Perjovschi, din zona Herăstrău, unde s-au simțit ca în Rai pentru câteva ore. Întâlnirea a avut două motive: Adrian 35 de ani și-a aniversat ziua de naștere, dar și pe cea a salonului său, care a împlini 10 ani de activitate.

Marți, 28 februarie Ultimul update Marți, 28 februarieCum a slăbit Feli 30 de feli slabit în 6 luni. Cântăreața care s-a făcut remarcată la show-ul "Vocea României" a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

reteta slabit varza slăbirea corpului azerbaidjan

Feli face o mărturisire video impresionantă pe pagina sa oficială de Facebook prin care răspunde miilor de mesaje și întrebări pe care feli slabit primit în ultimele luni în legătură cu faptul că a slăbit mai bine de 30 de kg. Artista a evitat să vorbească despre asta până acum pentru că efectele intervenției le resimte încă pe toate planurile atât fizic, cât și emoțional și rațional și i-a trebuit timp să le asimileze, să se obișnuiască cu ele pentru a reuși să le povestească.

Feli \u0026 Damian Draghici - Un trandafir crește la firida mea (Live la Radio ZU)

Nimic nu este mai frumos decât să feli slabit poți bucura de corpul tău întreg. În confesiunea ei video, Feli povestește multe despre drumul lung, presărat cu derive și nenumărate diete care în ciuda unei aparente eficiențe, se dovedeau a fi ineficiente sau nesănătoase.

cel mai bun tratament de slabit m3 m9 slăbire

Fierbeam legume și beam apa cu puțină sare și piper, mă mințeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometăm. Ai nevoie de un an de zile să te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier etc.

gf trebuie să piardă în greutate va ajuta broccoli să piardă în greutate

Din perspectiva istoriei sale, Feli îndrăznește să sfătuiasca fetele preocupate de kilograme să nu aleagă dietele rapide și nici soluțiile extreme de slăbit fără să se documenteze foarte bine înainte sau să discute cu medicii despre asta.