Galerie Foto

Slabire camila, Iarba de cămile pentru pierderea în greutate, Câte picioare are o cămilă. Cămilă bacteriană

Conținutul

  Ediția de slabire camila Anul a adus pentru celebra cântăreață britanica Adele materializarea unei schimbări surprinzătoare.

  slabire camila

  Vedeta a ținut pe parcursul anilor o dietă strictă și a făcut exerciții fizice alături de antrenoarea sa personală Camila Goodis, reușind astfel să slăbească mai bine de 45 de kilograme, anunță Agerpres.

  După evenimentele nefericite pe care le-a trecut cu greu înprintre care și divorțul de soțul său, Adele a încercat să facă o schimbare majoră în viața ei și se pare că a și reușit.

  slabire camila

  După multe luni pe care le-a petrecut departe de lumina reflectoarelor și de ochii vigilenți ai utilizatorilor rețelelor sociale, câtăreața s-a transformat miraculos. Mulţumesc că ai venit la petrecerea mea şi că ne-ai făcut să ne simţim slabire camila nişte copii, Grinch.

  slabire camila

  Sursă Foto: lifeandstylemag. Adele a apărut în fotografii cu 45 de kilograme mai slabă, după ce a ținut un regim de slăbire extrem de strict, care a devenit la scurt timp, subiectul de discuție al tuturor publicațiilor de tabloid din lume.

  slabire camila

  Pentru a clarifica tuturor transformarea lui Adele, antrenoarea sa de fintness, Camila Goodis, a făcut câteva dezvăluiri în cadrul unei emisiuni de televiziune difuzată de un celebru post britanic. Prima săptămână este intensă, cu sucuri verzi şi cu respectarea unui slabire camila de 1.

  slabire camila

  Sursă Cover Foto: theblast.