Cele mai bune feed pentru pisici. Cel mai bun hrană pentru pisici: ratingul veterinar

Slăbire korma

Conținutul

  slăbire korma

  Se pune faina intr-un castron si se face la mijloc o adancitura in care se toarna slăbire korma, otet, apa, oua si sare. Se slăbire korma faina cate putin spre mijloc cu varful unei linguri de lemn pana se formeaza aluatul; Apoi se trece coca pe scandura de aluat presarata cu faina si se framanta cu mana, batand bine slăbire korma de masa; Cand este gata coca taiata cu un cutit face basicutese imparte in 10 bucati egale, slăbire korma unge fiecare bucata cu putin ulei, se aseaza pe o scandura presarata cu faina si se acopera toate cu o cratita mare, incalzita.

  Se lasa sa se odihneasca 30 minute; Se ia apoi fiecare bucata de aluat si se intinde intai cu sucitorul, apoi din maini pe tava bine unsa, sa iasa o foaie subtire, cu grija sa nu se rupa, iar marginile slăbire korma sa cada peste peretii tavii; Se stropeste bine cu unt si se intinde la fel a doua foaie.

  slăbire korma

  Se intind astfel 5 foi, unse bine cu unt, apoi se pune slăbire korma pe toata suprafata, iar peste umplutura se intind celelalte 5 foi; Se unge cu unt ultima foaie, se apasa pe marginile tavii cu degetul ca sa nu se lipeasca foile si se taie partea care atarna peste peretii tavii.

  Se coace la foc iute 1 ora. Pentru umplutura: Se trece branza de vaca prin sita, se amesteca cu ouale, zaharul pisat cu vanilie, stafidele curatate, coaja de lamaie, putin gris fiert in lapte si racit, sare. Se rade br nza, se pun celelalte bun t ]i, iar se rade br nzse taie rondele de ro[ii, ardei [i m sline.

  slăbire korma

  Se bat 3 ou cu chetcheap [i se toarn peste compozi]ie [i se pune la copt jum tate de or. O alt re]et de aluat de Pizza rapid : Un aluat de cl tite a[a mai gros f cut din 3 ou [i o can de lapte. Se adaug sare [i pu]in zah r [i condimente pentru pizza.

  slăbire korma

  Apoi se face at t de consistent ad ug ndu-se f in at ta c t s curg dar [i s sus]in ceea ce vrei s pui pe pizza. Totul se pune la cuptor [i se ]ine circa 25 de min.

  slăbire korma