Dieta cu proteine. Eficienta ei sta de fapt in detalii. Iata cum

Proteine slabit. SHAKE-URI PROTEICE ⋆ PENTRU SLABIT + RETETE RAPIDE

Conținutul

  Câte proteine trebuie să mănânci ca să slăbești?

  proteine slabit

  De libertateapentrufemei. Orientativ, se recomandă un consum de jumătate sau de trei sferturi de grame de proteine per jumatăte de kilogram de greutate corporală.

  proteine slabit

  Astfel, spre exemplu, dacă cântărești aproximativ 70 de kilograme, trebuie consummate între 75 și grame de proteine pe zi. Pentru a slăbi, sunt recomandate dietele proteine slabit cantități mai mari de proteine, între 90 și de grame pe zi — acestea sunt mai eficiente și te împiedică să pierzi din masa musculară odată cu grăsimea.

  proteine slabit

  Organismul asimilează și sintetizează cel mai bine proteinele când acestea sunt consumate la intervale regulate, așa că proteinele trebuie incluse la toate mesele principale și într-o gustare- mic dejun, prânz, gustare, cină.

  Dacă obișnuiești să faci exerciții fizice intense, adaugă încă 50 de grame de proteine la ultima masă pentru a ajuta recuperarea musculară de peste noapte.

  proteine slabit

  Este important și să știi să calculezi cantitatea de proteină pură pe care o oferă alimentele. Spre exemplu, 30 de grame de piept de pui asigură 9 grame de proteine, așa că e nevoie de aproximativ de grame de carne pentr 27 de grame de proteine, adică proteine slabit un sfert din necesarul zilnic.

  Ce înseamnă 27 de grame de proteină pură: Aproximativ de grame de pește, de proteine slabit de curcan, pui sau vită.

  proteine slabit